(ΠΑΜE)-(Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών)
(Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ)-(ΠΑΜΕ υγείας πρόνοιας [παράρτημα])
(ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών γρ.Β.Αττικής)-(Συνδικάτο ΟΤΑ [παράρτημα])
(Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών)-(Π.Α.Σ.ΕΒΕ)
(Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας [επιτροπή Β.Π.])

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Εργαζόμενοι FORTHNET - NETMED: Αποφάσισαν 24ωρη απεργία την Παρασκευή 24 Οκτώβρη


Τη διενέργεια 24ωρης απεργίας την Παρασκευή 24 Οκτώβρη αποφάσισαν οι εργαζόμενοι της FORTHNET – NETMED κατά τη διάρκεια της Γενικής τους Συνέλευσης που πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 13 Οκτώβρη. Στην ανακοίνωσή του το επιχειρησιακό σωματείο επισημαίνει: «Το Σωματείο χαιρετίζει τις δεκάδες συναδέλφισσες και συναδέλφους που συμμετείχαν στη στάση εργασίας και τη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 13 Οκτώβρη. Ήταν μία σκληρή αναμέτρηση που μας γεμίζει με εμπειρία και φανερώνει το δρόμο για τη συνέχεια και την κλιμάκωση του αγώνα. Με τη συμμετοχή μας δώσαμε απάντηση στην εργοδοσία και τους μηχανισμούς της που μας θέλουν υποταγμένους και φοβισμένους.
Συναδέλφισσα και συνάδελφε που έκανες το βήμα και στάθηκες κόντρα στις ψεύτικες ελπίδες και τη μοιρολατρία, που νίκησες την τρομοκρατία και τις απειλές της εργοδοσίας, που έγινες μέλος του Σωματείου σου: Δυνάμωσε περισσότερο την οργάνωση στο χώρο εργασίας μας! Λύση στα προβλήματά μας θα δώσουμε μόνο εμείς με τη συλλογική μας πάλη.
Να μην τους αφήσουμε σε "χλωρό κλαρί".
Συναδέλφισσα και συνάδελφε που δεν έχεις κάνει ακόμα το βήμα, που δεν έχεις πειστεί για την αναγκαιότητα του αγώνα: Ήρθε η ώρα να δείξουμε τη δύναμή μας. Οι μάχες που έρχονται μάς χωρούν και μας αφορούν όλους! Θα δεχτούμε να γίνουμε πρόβατα προς σφαγή ή θα αντισταθούμε; Να τους τρομάξουμε με την ενότητά μας.
Να τους αναγκάσουμε σε υποχώρηση.
Σαν έτοιμοι από καιρό, με τον αέρα που μας έδωσε η χθεσινή στάση εργασίας και η μαζική Γενική Συνέλευση, με ενθουσιασμό και επιμονή προετοιμάζουμε το επόμενο βήμα, οργανώνουμε και υλοποιούμε την ομόφωνη απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης:
Η αγωνία και ο φόβος μας να γίνουν ο εφιάλτης των εργοδοτών μας!
Όλοι στο Σωματείο.
Διεκδικούμε:
  • Να υπογραφεί Επιχειρησιακή Σύμβαση με αυξήσεις στους μισθούς, διεύρυνση των δικαιωμάτων μας, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.
  • Να μετατραπούν άμεσα οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε αορίστου για τους επινοικιαζόμενους συναδέλφους μας, την πρόσληψή τους από τη Forthnet - στην προοπτική υπογραφής Επιχειρησιακής Σύμβασης για όλους τους συναδέλφους.
  • Να σταματήσουν τώρα οι απολύσεις.
  • Να σταματήσει η πίεση και η εντατικοποίηση».