(ΠΑΜE)-(Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών)
(Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ)-(ΠΑΜΕ υγείας πρόνοιας [παράρτημα])
(ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών γρ.Β.Αττικής)-(Συνδικάτο ΟΤΑ [παράρτημα])
(Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών)-(Π.Α.Σ.ΕΒΕ)
(Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας [επιτροπή Β.Π.])

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΣΕΒΕ - Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο του Σαββάτου 13 Φλεβάρη


Σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο του Σαββάτου 13 Φλεβάρη στις 11 π.μ. στην Ομόνοια καλεί η ΠΑΣΕΒΕ. Σε ανακοίνωσή της, η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση των Επαγγελματοβιοτεχνών καλεί τους αυτοαπασχολούμενους, επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικρούς εμπόρους, αυτοκινητιστές, συνταξιούχους να κλιμακώσουν τον αγώνα ενάντια στην πολιτική που στηρίζει τα μονοπώλια.
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Συνάδελφοι αυτοαπασχολούμενοι
Επαγγελματίες - βιοτέχνες - μικροί έμποροι - αυτοκινητιστές - συνταξιούχοι
Στις 4 Φλεβάρη πλημμύρισε όλη η Ελλάδα. Με τη μεγάλη συμμετοχή μας στην απεργία στείλαμε ηχηρό μήνυμα σε κυβέρνηση, ΕΕ, μονοπώλια απαιτώντας:
Κάτω τα χέρια από την Κοινωνική Ασφάλιση!
Πάρτε πίσω το νόμο-λαιμητόμο εδώ και τώρα!
Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας μαζί με τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα που αγωνίζονται μαζί μας.
Με τους αγρότες των αγωνιστικών μπλόκων στηρίζοντας την πρωτοβουλία τους για συλλαλητήριο στην Αθήνα ενάντια στην πρόταση της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό.
Θα είμαστε στο πλευρό τους.
Με τους εργάτες που με το ταξικό τους, κίνημα δείχνουν το δύναμη της συλλογικής ανυποχώρητης πάλης, που μπορεί να ορθώσει εμπόδια στα σχέδια κυβέρνησης, ΕΕ, κεφαλαίου.
Ο αγώνας μας είναι κοινός, είναι αγώνας επιβίωσης. Είναι αγώνας ενάντια στην πολιτική που στηρίζει τα μονοπώλια και μας βυθίζει στη φτώχεια και την ανέχεια.
Να βρουν μπροστά τους τείχος.
Με δυνατή Λαϊκή Συμμαχία, μπορούμε να ματαιώσουμε τα σχέδιά τους.
Αρκετά πληρώσαμε. Να πληρώσει τώρα το μεγάλο κεφάλαιο και το κράτος του.
Ματαιώνουμε τα σχέδια της κυβέρνησης.
Αποκρούουμε τις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς, τις απάτες των δήθεν διαπραγματεύσεων, είναι δοκιμασμένες. Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
Προσπερνάμε τις συμβιβασμένες ηγεσίες ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ, που από την επόμενη της απεργίας, επιδιώκουν να βάλουν φρένο στους αγώνες και δηλώνουν πρόθυμοι να συμμετέχουν στο διάλογο απάτη που θέλει να στήσει η κυβέρνηση.
Καλούμε ομοσπονδίες, σωματεία, Επιτροπές Αγώνα, όλους τους συναδέλφους να συμπαραταχτούν σε ένα μεγάλο λαϊκό μέτωπο και να πλημμυρίσουν τους δρόμους σε όλη τη χώρα. Αν τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει το νόμο-έκτρωμα στη Βουλή. Θα απαντήσουμε με νέα μεγάλη απεργία!».