(ΠΑΜE)-(Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών)
(Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ)-(ΠΑΜΕ υγείας πρόνοιας [παράρτημα])
(ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών γρ.Β.Αττικής)-(Συνδικάτο ΟΤΑ [παράρτημα])
(Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών)-(Π.Α.Σ.ΕΒΕ)
(Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας [επιτροπή Β.Π.])

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ - ΕΜΠΟΡΩΝ - Αλληλεγγύη στο δίκαιο αγώνα των αγροτών


Την αλληλεγγύη του στο δίκαιο αγώνα των αγροτών εκφράζει ο Σύλλογος Αυτοαπασχολουμένων Επαγγελματιών και Εμπόρων του Δήμου Αθήνας
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ο αγώνας που διεξάγεται είναι για το δικαίωμά σας στην επιβίωση με αξιοπρέπεια. Ο αγώνας σας ενάντια στην ευρωπαϊκή πολιτική που ξεκληρίζει τον μικρό αυτοαπασχολούμενο αγρότη, ενάντια στη συγκυβέρνηση που με βάναυσο τρόπο προσπαθεί να εφαρμόσει αυτήν την πολιτική, ταυτίζεται με τον αγώνα ενάντια στην ίδια πολιτική της ΕΕ, που με τον ίδιο τρόπο οδηγεί τον αυτοαπασχολούμενο επαγγελματία και μικρέμπορα της πόλης στο λουκέτο, στη χρεοκοπία και την εξαθλίωση, στο όνομα της εξασφάλισης της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου.
Είναι αυτή η πολιτική που συνθλίβει εργασιακά δικαιώματα, κρατάει στην ανεργία πάνω από 1,5 εκατομμύριο εργαζόμενους στη χώρα μας.
Είναι αυτή η πολιτική που αφήνει στην ασυδοσία το μεγάλο κεφάλαιο, στην προσπάθειά του να εξασφαλίζει περισσότερα κέρδη, να καταστρέφει παραγωγικές δυνάμεις, με πρώτους και καλύτερους τους εργαζόμενους και τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους της πόλης και του χωριού.
Είναι ένας αγώνας σκληρός και αφορά όλα τα λαϊκά στρώματα.
Είναι ένας αγώνας που πρέπει να δοθεί από κοινού με όλα τα λαϊκά στρώματα. Κοινές οι αιτίες, κοινός και ο αγώνας για την αντιμετώπισή της.
Ο αγώνας αυτός είναι δίκαιος, θα είναι και νικηφόρος όσο περισσότερο δυναμώνει.
Καλούμε όλους τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες και εμπόρους να στηρίξουν αυτόν τον αγώνα.
Οι προσπάθειες της κυβέρνησης και των κάθε λογής παρατρεχάμενών της για συκοφάντηση των λαϊκών αγώνων πέφτουν στο καινό. Σας πήρανε χαμπάρι.
Φτάνει πια. Δεν πάει άλλο. Κάτω από τα χέρια από την Κοινωνική Ασφάλιση. Πάρτε πίσω το νόμο-λαιμητόμο τώρα. Αλληλεγγύη στην αγωνιζόμενη αγροτιά. Όλοι στον αγώνα με τη Λαϊκή Συμμαχία, την ΠΑΣΕΒΕ, το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ».